"Onder 11-toernooi voor school- en clubteams "

13 juni 2020

Nieuws item tumbnail

Oud-winnaar ODIN'59 keert terug

ROTTERDAM - ODIN’59 keert als oud-winnaar van de Stefan de Vrij Cup in 2020 terug naar het toernooi met de naam van de bij Feyenoord opgeleide verdediger van Inter Milaan. De geel-blauwen uit Heemskerk wonnen het evenement in 2018 en zijn  er sindsdien bij Spirit in Ouderkerk aan den IJssel altijd bij.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Grote aandacht in Algemeen Dagblad

ROTTERDAM - Het Algemeen Dagblad was bij de vierde Stefan de Vrij Cup van Rotterdamse Sporticonen bij diens eerste club Spirit in Ouderkerk aan den IJssel. Het resultaat was een bijna driekwart pagina groot artikel.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Future Talent wint vierde editie

ROTTERDAM - Future Talent heeft een week nadat het in Rotterdam de achtste Coen Moulijn Memorial Cup met de -9 selectie won het ook met de -11 jeugd de vierde Stefan de Vrij Cup in Ouderkerk aan den IJssel.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

AD blikt al voouit

ROTTERDAM - Het Algemeen Dagblad blijkt vandaag in haar edities vooruit op de vierde editie van de Stefan de Vrij Cup bij Spirit in Ouderkerk aan den IJssel. Journalist Gert Onnink sprak voor de krant met een van de vele stille krachten van de tweedeklasser aan de Sportlaan achter het evenement van Rotterdamse Sporticonen, Annemarie van Cappellen-De Zeeuw.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Poule-indeling bekend

ROTTERDAM - Toernooileider Ruud Kooijmans heeft de indeling bekend gemaakt van de vierde editie van de Stefan de Vrij Cup. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen wordt op zaterdag 15 juni gehouden op het complex van Spirit aan de Sportlaan in Ouderkerk, de eerste club van De Vrij die daar als aanvaller werd weggeplukt door scouts van Feyenoord.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Poule-indeling bijna bekend

ROTTERDAM - Ruud Kooijmans legt de laatste hand aan de poule-indeling van de vierde  editie van de Stefan de Vrij Cup. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de verdediger van Inter Milaan en het Nederlands elftal staat voor zaterdag 15 juni op de kalender van de stichting.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Editie 2019 volgeboekt

ROTTERDAM - De vierde editie van de Stefan de Vrij Cup bij zijn eerste vereniging Spirit in Ouderkerk aan den IJssel is volgeboekt.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Editie 2019 al voor helft vol

ROTTERDAM - Een maand na de derde Stefan de Vrij Cup bij zijn eerste club Spirit is het deelnemersveld van de vierde editie reeds voor de helft gevuld.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Samenvatting Stefan de Vrij Cup

ROTTERDAM - De internetzender www.rur.nl heeft als mediapartner van Rotterdamse Sporticonen de samenvatting gemaakt van de derde Stefan de Vrij Cup.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

ODIN'59 wint Stefan de Vrij Cup

ROTTERDAM - De derde editie van de Stefan de Vrij Cup is bij Spirit in Ouderkerk aan den IJssel gewonnen door de -11 jeugd van ODIN'59.

Lees verder